frisörsalong I STOCKHOLM

På vår salong är det Du som står i fokus. Våra frisörer är kontinuerligt utbildade inom det senaste vad gäller allt från klipptekniker, färg och löshår till hårprodukter på ingrediensnivå. Vi ser inte vårt jobb som ett yrke, ditt hår är vår livsstil. Vi brinner för kreativitet och skräddarsyr din behandling utefter dina önskemål och förutsättningar.
Du kan även komplettera din behandling med frans och brynfärg.

Prislista

Rasha -  Färgtekniker

Rasha möter alltid sina kunder med ett leende. Det är även hon som är ansvarig för salongen. 


Med sina 18 år i branschen och ständigt uppdaterad inom hår och mode så ser Rasha sitt jobb som sin livsstil. Med Paul Mitchells produkter har hon arbetat och använt i över 8år, de står henne varmt om hjärtat och att de Inte testar sina produkter på djur är väldigt viktigt. Rasha har vidare utbildat sig inom klipp och färg och uppsättningar bl.a. i USA, England och Madrid, och även utbildad inom extensions. Om du vill ha rosa hår? Inga problem det är nämligen favoritfärgen!

 

Linda -  Klipp & Färgspecialist

Linda möter alltid sina kunder med ett leende. Det är även hon som är ansvarig för salongen. 


Med sina 7 år i branschen och ständigt uppdaterad inom hår och mode så ser Linda sitt jobb som sin livsstil. Med Paul Mitchells produkter har hon arbetat och använt i över 2 år, de står henne varmt om hjärtat och att de Inte testar sina produkter på djur är väldigt viktigt.