frisörsalong I Karlshamn

Välkommen till oss på Paul Mitchell Salon Karlshamn. Hos oss är det Du som står i fokus. Vi som jobbar på salongen håller oss ständigt uppdaterad inom dom senaste trenderna, allt ifrån klippningar till avancerade färg tekniker och hår produkter. Vi skräddarsyr din behandling efter dina önskemål och förutsättningar. Hos oss kan du komplettera din behandling med Frans & brynfärg och make up. Eller varför inte prova vår exklusiva ”The pm cut” behandlingen med extra allt, passar både kvinna och man. Vi börjar med en härlig schamponering med Tee Tree extra massage i hårbotten. Frans och brynfärg eller hårinpackning. På männen ansar vi skägg och bryn. Efter noggrann konsultation klipper vi ditt hår och skapar en frisyr som är anpassad till just er, behandlingen avslutas med extra hållbar styling.

Prislista

Theresa -  Frisörmästare / Salongs chef

Theresa möter alltid sina kunder med ett leende. Det är även hon som är chef och ansvarig för salongen. Mamma till lilla Bonnie och Magnus fru.

Med sina 18 år i branschen och ständigt uppdaterad inom hår/make up och mode så ser Theresa sitt jobb som sin livsstil. Med Paul Mitchells produkter har hon arbetat och använt i över 12år, de står henne varmt om hjärtat och att de Inte testar sina produkter på djur är väldigt viktigt. Theresa har vidare utbildat sig inom klipp och färg och uppsättningar bl.a. i USA, England och Madrid, och även utbildad makeup artist och inom extensions. Om du vill ha rosa hår? Inga problem det är nämligen favoritfärgen!

Sofie -  Frisör

Tvåbarns mamman Sofie är salongens stjärna och babylights expert. 


Sofie började hos oss sommaren 2018, innan dess hyrde hon stol i 11 år.
Sofie älskar nya utmaningar både i frisöryrket och privat, att få utvecklas och nå nya mål är viktigt.

När Sofie inte jobbar på salongen, inreder hon nya hemmet i Asarum och umgås med familj, släkt och vänner.

Sofies favorit produkt är super skinny serum som hon inte kan leva utan, dessutom älskar hon att Paul Mitchells färger är helt veganska. Med stort leende hälsar Sofie gamla och nya kunder varmt välkommen!

Nora - Trainee

Jag heter Nora och är 18 år gammal. Efter sommaren börjar jag sista året på fria läroverket frisör här i karlshamn. Jag är en glad tjej, omhändertagande och kreativ. Något som jag tycker är extra kul är att få göra färg färgningar. Jag tycker om att vara på salongen, eftersom jag får träffa så mycket trevliga kunder samtidigt som jag får utvecklas inom frisöryrket. Jag strävar efter att vara mitt bästa jag varje dag. 


Hoppas att vi ses i sommar, då jag kommer jobbar extra som frisörelev i shoppen men kommer även ta emot lättare behandlingar både bokning och drop in. Till hösten kommer jag vara på salongen varje onsdag. Varmt välkommen! 


Tänk på att jag fortfarande är under utbildning och att det tar längre tid, så kom när du ej har bråttom. Dessutom är mina behandlingar till reducerade priser

Johanna - Nagelteknolog

Sanne - Frisör / Fransstylist