frisörsalong I Karlshamn

Välkommen till oss på Paul Mitchell Salon Karlshamn. Hos oss är det Du som står i fokus. Vi som jobbar på salongen håller oss ständigt uppdaterad inom dom senaste trenderna, allt ifrån klippningar till avancerade färg tekniker och hår produkter. Vi skräddarsyr din behandling efter dina önskemål och förutsättningar. Hos oss kan du komplettera din behandling med Frans & brynfärg och make up. Eller varför inte prova vår exklusiva ”The pm cut” behandlingen med extra allt, passar både kvinna och man. Vi börjar med en härlig schamponering med Tee Tree extra massage i hårbotten. Frans och brynfärg eller hårinpackning. På männen ansar vi skägg och bryn. Efter noggrann konsultation klipper vi ditt hår och skapar en frisyr som är anpassad till just er, behandlingen avslutas med extra hållbar styling.

Prislista

Theresa

TempPic

Theresa möter alltid sina kunder med ett leende. Det är även hon som är chef och ansvarig för salongen. Mamma till lilla Bonnie och Magnus fru.

Med sina 18 år i branschen och ständigt uppdaterad inom hår/make up och mode så ser Theresa sitt jobb som sin livsstil. Med Paul Mitchells produkter har hon arbetat och använt i över 12år, de står henne varmt om hjärtat och att de Inte testar sina produkter på djur är väldigt viktigt. Theresa har vidare utbildat sig inom klipp och färg och uppsättningar bl.a. i USA, England och Madrid, och även utbildad makeup artist och inom extensions. Om du vill ha rosa hår? Inga problem det är nämligen favoritfärgen!

Lina

TempPic

Lina välkomnar sina kunder på ett omhändertagande sätt och älskar att ge sina kunder lite extra huvudmassage i schamponeringen. Hon är sambo och mamma till sonen Dante, och matte till golden Bellman.

Mode och design är två självklara ingredienser i Linas liv och favorit kläddesignern är Malene Birger. Med sina 20 år i branschen brinner Lina lika starkt för sitt yrke än i dag. Hon sätter stor passion i allt hon skapar på salongen och kan titulera sig som mästare inom frisöryrket. Med utsvävningar till huvudstaden och sälen så bemöter hon nya utmaningar med en klackspark. Lina är våran kreativa ambitiösa frisör som alltid vet vad det senaste är.

Sofie

TempPic

Tvåbarns mamman Sofie är salongens stjärna och babylights expert. 


Sofie började hos oss sommaren 2018, innan dess hyrde hon stol i 11 år.
Sofie älskar nya utmaningar både i frisöryrket och privat, att få utvecklas och nå nya mål är viktigt.

När Sofie inte jobbar på salongen, inreder hon nya hemmet i Asarum och umgås med familj, släkt och vänner.

Sofies favorit produkt är super skinny serum som hon inte kan leva utan, dessutom älskar hon att Paul Mitchells färger är helt veganska. Med stort leende hälsar Sofie gamla och nya kunder varmt välkommen!