frisörsalong I Karlshamn

Välkommen till oss på Paul Mitchell Salon Karlshamn. Hos oss är det Du som står i fokus. Vi som jobbar på salongen håller oss ständigt uppdaterad inom dom senaste trenderna, allt ifrån klippningar till avancerade färg tekniker och hår produkter. Vi skräddarsyr din behandling efter dina önskemål och förutsättningar. Hos oss kan du komplettera din behandling med Frans & brynfärg, lash lift, make up, och snygga naglar. Eller varför inte prova vår exklusiva ”The pm cut” behandlingen med extra allt, passar både kvinna och man. Vi börjar med en härlig schamponering med Tee Tree extra massage i hårbotten. Frans och brynfärg eller hårinpackning. På männen ansar vi skägg och bryn. Efter noggrann konsultation klipper vi ditt hår och skapar en frisyr som är anpassad till just er, behandlingen avslutas med extra hållbar styling.

Prislista

Theresa

TempPic

Theresa möter alltid sina kunder med ett leende. Det är även hon som är chef och ansvarig för salongen. Mamma till lilla Bonnie och Magnus fru.

Med sina 18 år i branschen och ständigt uppdaterad inom hår/make up och mode så ser Theresa sitt jobb som sin livsstil. Med Paul Mitchells produkter har hon arbetat och använt i över 12år, de står henne varmt om hjärtat och att de Inte testar sina produkter på djur är väldigt viktigt. Theresa har vidare utbildat sig inom klipp och färg och uppsättningar bl.a. i USA, England och Madrid, och även utbildad makeup artist och inom extensions. Om du vill ha rosa hår? Inga problem det är nämligen favoritfärgen!

Louise

TempPic

Louise är våran vackra naturliga Blondin och salongens dataexpert. Bor i Karlshamn med sambon och sonen Frans, och lilla Mini den supersöta lilla mopsen.

Har jobbat som frisör sedan studenten från frisörskolan i Kristianstad och drivit egen salong i Karlshamn i över 10 år, tillsammans med Lina som också jobbar hos oss. Till Louise kommer du gammal som ung, supertrendigt eller vintage klassiskt inga problem hon bemästrar det mesta inom yrket. Förutom att designa kläder, så är inrednings hennes stora intresse. En envisare och mer målinriktad tjej finns det inte då Louise motta är -Allting Går!

Lina

TempPic

Lina välkomnar sina kunder på ett omhändertagande sätt och älskar att ge sina kunder lite extra huvudmassage i schamponeringen. Hon är sambo och mamma till sonen Dante, och matte till golden Bellman.

Mode och design är två självklara ingredienser i Linas liv och favorit kläddesignern är Malene Birger. Med sina 20 år i branschen brinner Lina lika starkt för sitt yrke än i dag. Hon sätter stor passion i allt hon skapar på salongen och kan titulera sig som mästare inom frisöryrket. Med utsvävningar till huvudstaden och sälen så bemöter hon nya utmaningar med en klackspark. Lina är våran kreativa ambitiösa frisör som alltid vet vad det senaste är.

Emma

TempPic

Emma är nagelteknolog och salongens energiknippe. När hon inte är på salongen så hittar du henne på gymmet!

Olofström tjejen Emma som flyttat till Karlshamn och som har många bollar i luften. Det är fastigheter, godmanskap , och träning som gäller. Hälsa och skönhet hänger ihop, ditt inre ska spegla ditt yttre. Emma jobbat med akryl, gel och fix it och älskar glitter och färg. Långa och korta, klassisk fransk manikyr eller spetsiga och färgglada möjligheterna är oändliga. Så om det är en kreativ nagelteknolog du söker är Emma den rätta för dig.

Mini

TempPic

Mopsen Mini hundsalong sedan 2010. 


Stor livsnjutare och fantastisk personlighet. Hon anstränger sig inte i onödan och älskar att sova i fikarummet på salongen. Promenader är onödigt och ogillas starkt...helst skulle Mini vilja ha en kattlåda istället för att tvingas ut på lunchpromenaderna!