paulmitchellsalong i Stockholm

På vår salong är det Du som står i fokus. Våra frisörer är kontinuerligt utbildade inom det senaste vad gäller allt från klipptekniker, färg och löshår till hårprodukter på ingrediensnivå. Vi ser inte vårt jobb som ett yrke, ditt hår är vår livsstil. Vi brinner för kreativitet och skräddarsyr din behandling utefter dina önskemål och förutsättningar.

Du kan även komplettera din behandling med Frans och brynfärg eller varför inte ta ett besök hos vår fransstylist för en fransförlängning.

Personal

Tess

15 år i yrket och är salongsansvarig. Tess arbetar även som Creative Director för Paul Mitchell Sweden.

Tess har kunskap inom produkter och hårfärg på molekylnivå och kan skräddarsy färgrecept som passar just dig och din hårkvalitet. Tess håller i utbildningar för frisörer i hela Sverige och ser till att alla på salongen är uppdaterade inom det allra senaste..

Linda

Salongens Energiknippe med 9 år i yrket.

Linda gör allt med ett leénde och är vår expert på flättekniker och uppsättningar. Linda är som alla frisörer på salongen, extra utbildad inom klipp och färg.
Utöver det har hon ett otroligt tålamod och har extra god hand med barn.

Rasha

Salongens fönguru med 14 år i yrket.

Rasha bemästrar hårfönen som ingen annan. Har du tjockt eller mycket hår är Rasha frisören för dig. Boka in en tvätt och fön en fredageftermiddag, så är du vacker i håret hela helgen.
Även Rasha har gått extra utbildningar inom klipp och färg.

Nadja

Diplomerad Fransstylist med känsla för det lilla extra. 

Hos Nadja får du information och expertisråd om vad som passar för just dig och dina fransar, oavsett om du vill ha naturlig mascaraeffekt eller långa volymfransar.
Nadja bemästrar tekniker så som Singel Volym och även det senaste Black Diamond